Våra tjänster

Vi erbjuder professionell takläggning av tegeltak, takpapp och takplåt samt utför takskottning och målning i Stockholm

Tegeltak

Vi är mycket erfarna inom tegelomläggning och arbetar enbart med takpannor och taktegel av högsta kvalitet. Vi hjälper dig att se till att ditt tegeltak håller i många år framöver och vi ger alltid 10 års garanti.

Plåtslageri

Våra skickliga plåtslagare gör allt från kompletta bandtäckningar till plåtgarneringar, tillverkade i vårt eget plåtslageri. Vi åtar de flesta uppdrag som rör plåtslageri.

Takskottning

Med ett kunnigt team av snöskottare på upp till 300 man har vi kapacitet att röja Stockholms tak från snö, oavsett uppdragets omfattning. Takskottning är inte bara viktigt för takets hållbarhet utan även er säkerhet.

Målning av takplåt & fasad

Vi utför på målning av takplåt & fasader såväl som professionella måleriarbeten av tak, staket, innertak, väggar och takfötter. Målning gör att du förhöjer helhetsintrycket på huset!

Takpapp

Vi lägger ungefär 100 papptak och shingeltak per säsong, och använder oss av fabrikaten Icopal och Katepal för bästa resultat. Takpapp är ett alternativ som blir alltmer populärt!

Taksäkerhet

Taksäkerhet är viktigt för att förhindra skador på människor och material som tegelpannor som kan ta skada under takarbeten. Vi hjälper dig med taksäkerhet till ditt kommande projekt.

Fasad och Entreprenad

Vi har goda erfarenheter inom fasad och andra typer av entreprenader som t ex Utbyggnationer, vindsvåningar samt lägenhetsanpassningar. Tveka inte att höra av er för mer information eller referenser

Om oss

När du anlitar oss på DB Tak & Entreprenad ABmöter du erfarna och engagerade takläggare, som gärna vägleder dig i de olika beslut du står inför när du ska lägga nytt tak eller renovera ett äldre tak. Vi vet nämligen att ett professionellt takarbete håller längre, och därför blir mycket mer prisvärt. Eftersom vi är säkra på att vi erbjuder väl utförda takläggningar, takrenoveringar m.m så får du som kund alltid 10 års garanti på våra utförda takomläggningar.

Läs mer om oss här